КАРТИЧКИ

15 октомври 2012 г.

Скрапбукстраничка за Ева


Направих тази скрепбукстраничка специално за Ева(дъщеричката на Kakichka)послучай първият и Рожден Ден.Първоначалната ми идея бе за картичка,но понеже все не ми стига времето,неможах да я осъществя навреме.Затова реших да бъде страничка,в която да запази спомена от този светъл ден,заедно с едно малко и скромно подаръче но от сърце(кутийката в дясно)
                             

Точно под мястото за снимка(очаквам с нетърпение да видя малката красавица на нея)поставих плик,за да може да се поберът снимки ,етикетчета ,та  дори опаковки от шоколади и бинбони, споменчета от Рожденият и Ден.

Така тази страничка отива при: Забавлятелство Дванадесето на Мър-Мяу http://zabavlqtelstvo.blogspot.com Искрата на Вдъхновението                                     
 както и при Card Mania  http://cardmaniachallenges.blogspot.co 
ЧеститРожден Ден 
А това е моето малко и сладко вдъхновение.

3 коментара:

  1. Страничката е страхотна! Видях я и на живо, униклна е! Браво!

    ОтговорИзтриване
  2. И идеята е хубава, и страничката си спретнала прекрасна! Много ми хареса и изписването на името, много е сладко. Благоаря ти, че се включи в предизвикателството на Card Mania Challenges! Късмет и се надявам отново да те видим при нас.

    ОтговорИзтриване
  3. Леле, колко хубава е станала! Сигурна съм, че Кати и Ева са били на седмото небе!!! Благодаря ти, че я показа и на нас в предизвикателството на Card mania :-)

    ОтговорИзтриване