КАРТИЧКИ

12 август 2013 г.

Пожарникар

Здравейте сладуранки!
Дълго се чудех дали да покажа картичката която направих по повод 44ят рожден ден на мъжът ми(хопааааааааа май не трябваше да казвам годинките ама нищо то за мъжете е позволено:)) но все пак се пристраших.Исках на картичката да има пожарникар- познайте защо? В  къщи си имам един такъв, но той постоянно е в движение и понякога ми липсва.Реших поне да си го гледам на картичка :)Оказа се, че освен тази картинка не можах да намеря нищо друго а и времето ме притискаше.Започнах да се чудя с какво ще я оцветя-нямах нито моливи нито маркери добре че се сетих да поровя в бюрото на дъщеря ми.Изнамерих едни стари пастели които са от детската градина .................хххххм да да от толкова отдавна:)та то и оцветяването се получи същото ( ужасно е ).Грабнах единствените хартийки които имах в нас (и тук е момента да благодаря на Шми за прекрасния подарък)и се започна майсторене.Препятствията не свършваха!Хукнах в 21и30 да търся гел.Добре че успях да намеря в близкото магазинче до нас.
Смях се много когато видях че вместо син гела се оказа лилав-оооооооооо боже къде съм гледала :) нямах избор трябваше да го оставя така.Когато картичката бе готова и седнах да отдъхна, попаднах на ето това.Явно с Ивето мислим еднакво-видях, че и тя е използвала същите хартийки и с риск някой да каже че съм откраднала идеята и, аз зная че това не е така. Радвам се,защото тя ми е любимка и се възхищавам на нещата които прави.Е хайде стига приказки и оправдания ето я и нея:
Поглед и отвътре. Въпреки препятствията през които преминахме сме много щастливи ,че успяхме да зарадваме и впечатлим нашият скъп тати.

Макар, че за пръв път правя гел картичка много ми хареса ефекта който се получи и определено няма да бъде последната.Ще я включа в 180 тото  предизвикателството на  Роси"Любима техника" и при крейзито и тяхното 151 во предизвикателство"Всичко е позволено".
Приятен ден и много много усмивки и прегръдки за всички, които надникват в блогчето ми!:)))

5 коментара:

 1. Диди, картичката е страхотна с толкова много лични нещица :-) ,но най-много ме впечатли отпечатъка от кафето.Браво!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря ти Нели!За жалост отпечатъка от кафе не съм го правила аз (той си е от хартията:)- но май е крайно време да пробвам и това.Благодаря ти ,че се отби и ме зарадва много.

   Изтриване
 2. Е как няма да я покажеш, толкова оригинална ти се е получила пожарникарската картичка! Аз много се затруднявам да правя мъжки картички и искрено се възхищавам на това, което си измайсторила!

  ОтговорИзтриване
 3. Ех, мила Диди, да ти е жив и здрав рожденника. Толкова много ме зарадва. Изчетох всичко на един дъх и в един момент се чудех аз ли тичам за гел в
  21. 30 или ти, защото чак се задъхах. Хихихи. Много сполучлива картичка. И изобщо не обръщам внимание с какво е оцветена. Относно хартиите, еми все пак ползваме неща от едни и същи магазини, нормално е да се случи все някога съвпадение. Освен това се вижда, че двете картички са коренно различни. Много благодаря за това прекрасно включване при мен. Поздрави! :)

  ОтговорИзтриване
 4. Честит празник на цялото семейство, всички да сте здрави и заедно ще се справите с всичко!
  Нещо не ти е било ден, май..., но пък крайният резултат си го бива! :) Готина картичка!

  ОтговорИзтриване