КАРТИЧКИ

9 септември 2012 г.

Предизвикателство ''Изненада'' по случай новото ми блогче :)


Със сестра ми по течение на обстоятелствата останахме с по едно дете,но винаги казваме,че имаме две прекрасни дъщери,които обичаме еднакво защото те са нашата гордост. Двете са коренно различни,но в същото време ни правят щастливи.

Ето защо реших да изненадам Вас с предизвикателството 'Тийнейджърски картички'' , а тях с възможността сами да изберат картичката,която ще изработите. Ваше лично право ще бъде да изберете за коя ще майсторите,а ако имате желание може и за двете. Единственото условие е,че  картичките фаворитки трябва да бъдат изпратени до своите притежателки (разходите са за моя сметка). За да ви улесня ще се опитам да дам някакъв ориентир за интересите на нашите момичета.


  •  Еви: любимите и цветове са сиво,черно,лилаво,бяло и всички vintage цветове.Обича фентъзите неща (елфи,феи,дракони и т.н.). Обожава gothic стила.
  • Сиси: любимите и цветове са тъмно розово и черно. Обича стилизираните елементи и готически надписи.
Надявам се,че няма да ви затрудня и ще очаквам с нетърпение да видя вашите красоти.Наградите ще са две ,но ще ги публикувам малко по късно за да не ме забравите и да имате повод да ме посетите отново!
Крайният срок за участие е до 30.09.2012г.,а победителите ще обявим на 01.10.2012г. 





9 коментара:

  1. Ох,аз съм готова,но няма да ги покажа докато не ги получите.Предполагам,че вторник ще ги пратя.
    Усмивки!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ти Кали!Правиш ме толкова щастлива.Усмивки и прегръдки и за теб!

    ОтговорИзтриване
  3. Диди, аз съм готова с картичките, но днес ще ги кача в блога, а най-рано утре мога да ги пусна по пощата.

    ОтговорИзтриване
  4. Диди, ето го и линка с картичките: http://kakichka.blogspot.com/2012/09/blog-post_30.html ако искаш прати ми на имейла адреса да ти ги пратя и физически.
    kakichka( at) gmail.com

    ОтговорИзтриване
  5. Еех...чак сега виждам това предизвикателство...жалко...дано имам възможност да се включа и аз за в бъдеще в някое ваше предизвикателство...много ме е яд,че съм ви пропуснала...ами иначе ...ЧЕСТИТО за новият блог !:)))Пожелавам безкрайно вдъхновение и слънчеви усмивки:) Нямам търпение да разгледам пак,да видя с какво ново ,ще ме изненадате:)))

    ОтговорИзтриване
  6. На добър час на новия блог! Много вдъхновение и забавление!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря Тони!Със сигурност ще се забавлявам доста,а за вдъхновението разчитам на всички Вас!

      Изтриване
  7. Сега виждам, че има нов блог. Аз все още се чувствам сред новите, но някак си вече не толкова... Затова ти желая неспиращо творческо настроение, което да ни вдъхновява и нас! На добър час и до нови срещи!

    ОтговорИзтриване
  8. Честит блог и от мен!
    Вече се поразходих и го разгледах - ЧУДЕСЕН Е!
    ДЕРЗАЙ!!!

    ОтговорИзтриване