КАРТИЧКИ

20 януари 2013 г.

Назад във времето

 Здравейте хартиени феички!
С тази моя любима картичка исках да се включа при Вили, но за съжаление видях че тя вече е обявила победителите.
Понеже е правена специално за Тони, ще я включа и в нейната игра.Имаме право да участваме с три проекта, така че се включвам с голямо удоволствие , но за последно.Избрах тази красива къщичка, защото това е моята представа и мечта за един щастлив и лъчезарен дом в който цари разбирателство, доброта и хармония.Ключето подарих на Тони, като и пожелах да бъде пазителка в своя дом на всичко това.


Макар, че моите прозорчета са няколко-ми напомнят за прозореца на баба ми ,която много обичаше цветята.В градината и в стаята и на прозореца вечно имаше мушката, в най различни цветове.  Mного често биваха събаряни и счупвани от мен, братовчед ми, сестра ми и братовчедката ми.След като направим белята ,бързо се криехме, защото следваха караници  викове та и по някое шамарче, което отнасяха по големите.  Аз се спотайвах и минавах покрай капките:) нали бях най-малката дори ме избиваше на смях , но за сестра ми не беше никак весело.Доста се поовлякох -ако Венелина Стефанова сметне, че мога да участвам в предизвикателството и ,ще се радвам много.Вени тези прозорчета ме връщат назад във времето на моето детство, където всичко беше толкова цветно весело и спокойно.
И, ако имах един час на разположение, или вълшебна пръчица с която да върна времето назад, то бих се върнала в къщата на баба ми, където цареше щастието и безгрижността.
Но ,това се случва само в приказките,  а в днешно време бих прекарала този час с моето семейство, което е много ценно за мен.Бих опекла любимите бисквитки на дъщеря ми, бих гледала любимият ни сериал ''The Vampire Diaries,"а защо не и да се боричкаме или да си приказваме за по-сериозни теми(каквито винаги има когато си тинейджър).
Кати включвам се и в твоята игра''Ако имах един час време ......щях да направя...."'



Това е от мен за сега.
Очаквайте още:)

4 коментара:

  1. Диди, страхотна публикация! Картичката на живо е още по-хубава, но писанията ти са толкова увлекателно написани, че ме плениха! Браво!

    ОтговорИзтриване
  2. Диди, страшно ме разчувства и върна далеч във времето.Моята баба също обожаваше мушкато и винаги, особено през зимата имахме по няколко които цъфтяха по прозорците. Днес такива цъфтят на прозореца на моя син.
    Благодаря ти за сериозния и искрен отговор по темата - ако намеря вълшебната пръчица, считай се за уредена всеки ден с по един вълшебен час за теб и за семейството ти.

    ОтговорИзтриване
  3. Диди страхотна картичка, а историята, с която си я представила ме върна и мен назад във времето :) Ех, времена ..... :)))

    ОтговорИзтриване
  4. Уникална картичка!!!:))) Страхотна е и много жизнена,слънчева и идейна!!!:))) Много е хубава:)

    ОтговорИзтриване