КАРТИЧКИ

9 февруари 2013 г.

Торта за Картичкофурии

Привет, дами!

Едно от любимите ми местенца, където прекарвам часове наред в търсене на идеи ,уроци,  вдъхновение и слънчево настроение е приказният свят на Картичкофуриите.
На 25 януари те станаха на 3 годинки, и решиха да направят и нас част от техния невероятен празник.Незная кога изминаха тези три години, но сякаш бе вчера, когато за пръв път научих за тях и с трепет очаквах всяко тяхно предизвикателство.Тази тръпка и до ден днешен се е стаила дълбоко в мен, и с всяка нова публикация предизвиква радостни и незабравими емоции и чувства.
Е, не може Рожден ден без торта нали?Вижте какво реших да им подаря:
Тази невероятна идея взаимствах от този блог.Благодаря на тази прекрасна дама за изчерпателния урок който е показала.И понеже  обичам" сложните сгъвки" ,както беше се изразила Кали в един нейн коментар, реших тортата да се отваря и в нея да сложа пожеланията си към Картичкофуриите.
Направих ги като свитъчета защото тази идея ми е любима.Използвах прекрасните хартии на Магито Петрова които са ми подарък от Вили .
Благодаря ,че Ви има мили Картичкофурии!
Надявам се картичката ми да пристигне при Вас в определения срок.
Мисля да я включа и при :http://crazychallenge.blogspot.com/
                                           http://cardsaddicted.blogspot.com/2013/01/3.html

Приятен ден!

5 коментара:

 1. Много много впечатляваща сгъвка и страхотно изпълнение, Диди! <3 :))))) Поздравления! Благодаря ти, че сподели тази идея за картичко-торта! :)))

  ОтговорИзтриване
 2. Дидиии,ти си невероятна !!! Нямам думи ,сътворила си прелестна изненада -която ме остави без дъх!:))) Истински разкош -и дори това е твърде малко ,като определение:) Мисля че няма как да не зарадваш и трогнеш от сърце нашите любими картичкофурии с такъв грандиозен ,изключително красив и изключително сложен проект ,изпипан до най малкия детайл:) Невероятен подарък! Моите адмираций:)))ххх

  ОтговорИзтриване
 3. This is awesome and I love the inter-activeness of this. So much to feast the eyes on.
  Hugs
  Desíre
  {Doing Life – my personal blog}

  ОтговорИзтриване
 4. Уау,невероятен проект,изпипан до най-малкия детайл!Браво Диди!

  ОтговорИзтриване
 5. Lovely card, well done! Thanks for joining us at The Crazy Challenge.

  groetjes, Ellen

  ОтговорИзтриване