КАРТИЧКИ

1 април 2013 г.

Първи албум

Привет на всички!
Може би се чудите къде се изгубих няколко седмици. Ами бях в един прекрасен град ,но на  едно не до там приятно и слънчево място - болница Св.Марина. Поводът беше проблем,който имам по рождение (двустранна бъбречна хипоплазия) и с напредване на времето стигнах до диагноза: хронична бъбречна недостатъчност 2-3 степен. За мое успокоение нещата все още са под контрол,но диетата която трябва да спазвам е доста трудна. Споделям всичко това защото вярвам,че сред всички от блог пространството,което споделяме има толкова много добри и позитивни хора,на които мога да се доверя и да потърся малка помощ, относно ниско-белтъчна диета предписана ми от лекуващият лекар. Ще съм благодарна на всички,които успеят да намерят някаква информация за диетата.
Надникнах набързо във вашите страхотни блогове и видях,че съм изпуснала много,но все пак дано успея да наваксам поне малко с ето това албумче,което направих буквално за няколко дни точно преди да вляза в болницата. Снимките са с много лошо качество,но моля за извинение тъй като бях възпрепядствана от времето,за което трябваше да бъде готово. Това е първия ми опит за създаването на такова албумче така,че бъдете снисходителни. :) Поръчителката на албумчето бе моята племенничка,която искаше да зарадва своята половинка с нещо оригинално и нестандартно,с което да покаже и изрази любовта си.


На първите две странички избрах да сложа едно от моите любими кученца . Под люлката на този сладур се спотайва малък плик,в който има послание и място за снимки или бележки.
Тук е мястото да благодаря и на Вили,която ми предостави тази прекрасна картинка рисувана лично от нея и доста от цветенцата,които ще видите по нататък в албумчето. Място за снимка има и под стихотворението.
Тук кръгчето с цветенцето се повдига и разкрива място за послание,а под него има тагче,на което може да се опише красива случка от тяхната връзка и място за снимка.
                                           А това е вътрешната страна на страничката.


 Не можах да се сдържа  и направих няколко тагчета.


И понеже пролетта вече настъпва с бавни стъпки реших да направя едно пролетно дърво с разцъфнали цветя и три миниатюрни тагчета,на които да запишат всички мили думи,които си отправят.

Ще включа своят албум в предизвикателството на Вили и понеже има доста копченца ще го включа и в предизвикателството на Тони,а заради авантюрата в която се впуснах точно в най-неподходящото за мен време мисля да се запиша и при Шми.

9 коментара:

 1. Охооо,каква прелест виждат очите ми:))) Браво Дидиии!:)Невероятен албум си сътворила!!!:) Страхотен е до най-малкото детайлче:) Всяка страничка е просто уникална,радвам се че си оползотворила рисунката и цветята -много добре се е получило:)))Благодаря ти ,че го включваш при мен на моя празник!:)))Знам през какъв период преминаваш и те прегръщам много силно за подкрепа!:)ХХХ

  ОтговорИзтриване
 2. Мила Диди, не се познавахме (до сега), но искам да ти пожелая кураж, сила и много, много хубави мисли, красиво момиче. За съжаление с информация за ниско белтъчна диета не мога да ти помогна, защото моят пък проблем изисква точно обратното хранене. Гадно е да има режими, лекарства, от време на време болници, но лично аз го приех като нещо, което трябва да ме научи, да си помисля, да се поспра. Но в никакъв случай не му позволих тотално да разбишка живота ми и да стане нещото около, което да го завъртя. Да ми донесе промяна - да, неизбежно е, но защо пък трябва да е само в отрицателен аспект? От сърце ти желая да имаш своята мантра, положително нещо, хубава представа в съзнанието и най-вече хора край себе си, които да те обичат и вдъхновяват. Гледайки чудния ти слънчев албум, усещам топлината, която струи от сърцето ти, желанието и обичта към живота и знам, че всичко ще бъде наред. Моментът да се включиш в Авантюрата бе съвсем точен и ти благодаря сърдечно, че го стори. Прегръдки, шМи :)ххх

  ОтговорИзтриване
 3. Диди, прелестен е албумът! Толкова много работа, и толкова любов лъха от него...когато човек твори от сърце винаги се получава. Пращам ти много усмивки, много подкрепа и нека силата бъде с теб! Ще ти пиша на лични за диетата, ако мога да помогна.
  Точно вчера се чудех къде се загуби, ако щеш вярвай! Надявам се бързо да се оправиш и да те виждаме по-често тук!

  ОтговорИзтриване
 4. Здравей ,диди! в интерс на истината и аз бях от тези дето се почудуха къде си ,но се надавам нещата вече да са по-добре. Албумът е прекрасен! А аз ти пиша да си погледнеш пощатапо другия въпрос! Прегъдки от мен!

  ОтговорИзтриване
 5. Страхотно албумче! Никога нямаше да кажа, че ти е първото! Всяка страничка е уникална и пълна с толкова емоция, сигурна съм, че много ще зарадва получателя си :)
  Точно миналата седмица се бях впуснала да те издирвам и все се надявах, че отсъствието ти не се дължи на нещо неприятно. Дано вече нещата при теб са по-добре! Знам че, хранителният режим може да е нещо досадно и неприятно, но погледни на него като шанс да пробваш нови неща :) За диетата ще ти пиша на пощата при първа възможност!

  Гуш
  Ем

  ОтговорИзтриване
 6. Прекрасно албумче, Диди... Радвам се, че вече си тук. Наистина е досадно да си на хранителен режим. Аз бях, макар и само за няколко месеца. Но, както написа Ем по-горе, приеми го като шанс за нещо различно. Целувки от мен. Ако успея да намеря или разбера нещо свързано с диетата, непременно ще ти пиша :* Прегръдки...

  ОтговорИзтриване
 7. Много е хубав албума! Личи си колко труд и желание си вложила!:)

  ОтговорИзтриване
 8. Благодаря ви момичета!Не зная какво бих правила без вас.Обичам ви!

  ОтговорИзтриване
 9. Диди, какво прекрасно албумче. Очите ми останаха в черешовото клонче (нещата с цветя и пеперуди са ми голяма слабост), но и другите странички са страхотни :):):)

  ОтговорИзтриване