КАРТИЧКИ

9 септември 2013 г.

Първа блогогодинка

Здравейте мили мои сладуранки!
Заповядайте на щур купон при мен послучай първата блогогодинка на блогчето ми.


Всеки оставил мил коментар или поздравче( до 20 септември)  ще има шанса да спечели подаръчето в зелено:).
За един от всички мои последователи е подаръчето в синьо:).
Червеното подаръче ще спечели картичката или проекта  който ме впечатли най много.Крайният срок е 30 септември , и................. всичко е позволено.
Какво има в кутийките ?....................амииииии ИЗНЕНАДААААА ще ви покажа по късно.Бъдете търпеливи:)
Ще се радвам ако споменете за изненадката ми  в блога си .Ако искате да изпратите творенията си пишете ми на мейла за да ви дам адресче.
Надявам се че моята почерпка ще ви хареса:).
Обичам ви!
Бай-бай................


31 коментара:

  1. Мила, Диди, честит празник на твоето местенце. Пожелавам ти да си здрава, много щастлива, с късмет и нестихващо вдъхновение. Ти си много мил и прекрасен човек и много се радвам, че те познавам, макар и само виртуално за сега. Топли поздрави и целувки. Надявам се да успея да се включа :)...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря Роси!Аз също се надявам да успееш да се включиш-за мен ще е голяма чест!Целувки за теб, Маренка и Боянчо.

      Изтриване
  2. Честита блогогодишнина,Диди! С пожелание за много красиви творчески моменти и много усмивки оставям своят поздрав тук! За съжаление в безумно натоварената ми програма едва ли ще се намери време да участвам с картичка, но ти пращам всичките си позитивни мисли.
    Прегръдки,Кали

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти много Кали.Много съжалявам че няма да можеш да участваш с картичка -нали знаеш че си ми слабост:)Обожавам всичко което правиш!
      Благодаря за милия поздрав и за позитивните мисли-имам нужда от тях в огромна доза:)а щом са искренни и от сърце всичко е ОК.

      Изтриване
  3. Честита болого годинка! Пожелавам ти много вдъхновение и достатъчно свободно време за творчество :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря Со.Няма да забравя каква невероятна картичка беше направила за Еви и Сиси-колко красиво беше напечатала имената им..........така и не успях да намеря емейла ти за да ти благодаря и да ти пратя малката наградка която бях обещала на всички които се включат в играта послучай новото ми блогче.Прати ми го ако обичаш.

      Изтриване
  4. Честита блогогодишнина! Пожелавам ти много креативни идеи, много добро настроение и красиви моменти. Успех!

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря Зара.Аз също ти желая много успехи и творческо вдъхновение.Ще очаквам с интерес да се включиш и за червеното подаръче:)Много усмивки и прегръдкииииииииии

    ОтговорИзтриване
  6. Честита Годинка, Диди! Неусетно мина. Още помня играта ти за новия ти блог, а вече е на годинка! Ще се опитам да участвам, но да не обещавам, че напоследък хич не мога да се събера, особено след последното ми пътуване до Гърция, беше невероятно!!! Гуш от мен и наслука!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ех Тони и аз помня още каква радост беше когато получихме писъмцето с картините.Беше много забавно.Надявам се купона сега да е още по весел и зашеметяващ.Ще очаквам с нетърпение да видя този път какво си ми подготвила и........... да разкажеш за Гърция:)качи някоя снимка че сте ми много сладки с мъжо ти:)))прекрасно семейство сте!Прегръдки и за теб:))))))

      Изтриване
  7. Супер! Обичам празниците и подаръците! :Р :) Пожелавам ти още много такива хубави празници и много сътворени красиви и уникални проекти, каквито виждаме в твоето местенце! :) Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ВО-много се радвам ,че харесваш това което правя.Доставя ми голямо удоволствие и утеха.Следя с голям интерес и твоето местенце, и често ти завиждам- благородно ,за красотите които виждам.Оцветяваш много хубаво за разлика от мен:))Следващите месеци мисля да поработя малко по този въпрос но........да не си правя предварително планове, че май после нищо не става:)) Гуш-гуш

      Изтриване
  8. Честит празник,скъпа Диди!Пожелавам ти вдъхновението винаги да е с теб,и да радваш всички ни с твоите творения!Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря Ирина!Радвам се че не си ме забравила.Все още се любувам на прекрасната картичка която направи за Еви. Когато се натъжа поглеждам към секцията с прилежно подредените картички от първата ми игра и усмивката грейва отново на лицето ми.Ех колко хубаво беше.......каква радост каква еуфория....мале :)))

      Изтриване
  9. Честита блoгогодинка и от мен,Диди! Желая ти много здраве и нестихващо вдъхновение,за да може твоето местенце да се пълни с още повече красоти! :)

    ОтговорИзтриване
  10. Лелеее, Диди, дали и аз нямам такава витринка с красоти от момичетата... :Р И на мен ми усмихват деня всяка сутрин като си ги гледам! :)
    Диди, пожелавам ти тонове свободно време за любимото хоби, за да ни радваш с красотите, които твориш! <3 Още много, много блогогодинки да отпразнуваш! Поздрави и прегръдки!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Прегръдки и за теб Джижди!Свободно време има-дай боже здраве и парички:)) за да осъществя всичко което съм замислила.Благодаря ти много че уважи празника ми.

      Изтриване
  11. Честита блогогодинка! Щастлива съм да открия нови за мен талантливи хора покрай хубави поводи :) Желая ти още много блогогодинки и прелестни творения!

    ОтговорИзтриване
  12. Мила Софи, благодаря ти много за милите думи.Съжалявам, че не успях да се включа в твоята игра ,но най сърдечно ти желая много щастливи мигове в новият дом, нестихващо творческо вдъхновение и сбъднати и осъществени мечти и идеи.Гуш-гуш:)))))

    ОтговорИзтриване
  13. Честита блогогодинка Диди !Пожелавам ти много поводи за усмивки и неспирно творческо вдъхновение ! За съжаление късно видях играта ти и няма да имам време да се включа с проект специално изработен за случаят , който да мога да ти изпратя :(, но пък с радост участвам с едно комплектче, което изработих за класната на синът ми, и който си харесвам :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Бляагодаря и на теб Ваня!Изборът става все по-труден и по-труден.Незная как ще избера победител.Та аз загубвам и ума и дума щом видя какви красоти има тук.Обичам ви всички:)))

      Изтриване
  14. Честита годинка!Аз почти с последния влак,но желая ти много свободно време ,за да реализираш всяко твое вдъхновение!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти Роси!Много съм щастлива че се включи в играта с такава чудно приказна и сладка картичка.Очарована съм безкрайно много!Гуш-гуш

      Изтриване
    2. Здравей,Диди!Пиши ми на ros_iva@abv.bg

      Изтриване
  15. Диди, честито! да си здрава и много вдъхновена и да имаи много свободно време за любимото хоби!

    ОтговорИзтриване
  16. Честито и от мен, мила... много здраве ти желая, много вдъхновение и още много много годинки да пълниш това местенце с красоти!
    Целувки
    Нуши

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти Нуши.Моля се и аз най вече да съм здрава, другото ще се нареди от самосебе си;))))Прегръдкиииииии

      Изтриване
  17. Диди, аз на патерици се появявам, но пък няма да пропусна да ти честитя блогодинката и да ти пожелая много вдъхновение, купища материали :) в торбата на дядо Коледа и здраве и усмивки за теб и семейството ти.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти Кати.И аз се надявам дядо Коледа да ме зарадва тази година с машинка, защото ми е обещал:) хммм да видимдали си спазва обещанията.Целувкиииииииии

      Изтриване