КАРТИЧКИ

25 януари 2014 г.

Paris

Здравейте вълшебници!
Вдъхновена от ....Just Me....и предизвикателството и при Картичкофуриите -"Някъде по света" реших да направя картичката която виждате.След броени минути, ще бъде в ръцете на своята притежателка-една прекрасна млада дама -приятелка на дъщеря ми, която днес празнува своя 18ти Рожден ден.Искам да и пожелая да бъде жива и здрава, да преследва мечтите си, да посреща трудностите с високо вдигната глава и да крачи смело по пътя на живота.

И макар, че за сега се наслаждавам на Айфеловата кула само на картинка мисля, че един ден ще мога да я видя и на живо.Има една мисъл на Паулу Коелю която много харесвам:Когато много силно искаш нещо цялата Вселена ти съдейства за да го постигнеш!


Желая ви прекрасен ден, много усмивки и ведро настроение!Благодаря на всички които следят с интерес моите щури хрумки:))))))

Това което прави живота интересен е възможността да осъществиш мечтата си!
  Паулу Коелю
      Прегръдки.........


2 коментара:

  1. Диди,прекрасна многоцветна и романтична картичка си сътворила. Радвам се,че съм те вдъхновила да я измайсториш. Моля те включи я в предизвикателството при Картичкофурии,за да можеш да участваш за скромната ми наградка:))) Поздрави и усмихната седмица. Мира
    Мира

    ОтговорИзтриване
  2. Диди, абсолютно съм съгласна с тази мисъл. Аз съм го доказала не веднъж. Моя мечта беше с мъжа ми да отидем до Приж и тази година Вселената ни поднесе изненада-спечели на лотария два билета до Париж! Беше приказно и толкова истинско! Но Вселената обича смелите! Бъди смела и мечтай на едро, без да мислиш откъде ще дойде. Вселената си знае работата, но трябва да го формулираш точно, ясно и категоричто. И най-малкото съмнение пречи.
    А картичката ти е страхотна! Браво.

    ОтговорИзтриване