КАРТИЧКИ

25 юли 2014 г.

Sweet memory

Привет!
Преди няколко дни моята сладка племеничка порасна с още една година.Дълго мислехме какво да и подарим.Тогава ни осени идеята за албум с интересни спомени от живота и до момента.Двете с дъщеря ми преровихме всички дискове с стари снимки, които търпеливо чакаха да бъдат изкарани някой ден.И ето най после този ден дойде.Запретнахме ръкави. Цели 10 дена творихме албума, който с радост ще ви покажа.Вложихме цялата си енергия и любов. Дори последният ден, когато щяхме да тръгваме, не спахме цяла вечер за да можем да го свършим и да я зарадвамеУсилията ни не бяха напразно.Резултатът е на лице.
Изгледах доста клипчета за направата на такъв вид албум.Аз клонях повече към скрапбукстранички а дъщеря ми искаше да има много тагчета и интересни сгъвки.Никой не отстъпи  нали сме си инатчета и затова има и от двете.Използвахме това блокче  , стикери на ScrapBerrys-тези и тези и един лист с тагчета. 
Тук под снимката има още две малки  снимки като тагчета, които се издърпват.
Любимото ми закопчаване.Реших вместо копченце да сложа епокси стикер -часовник.Мисля, че се получи добре.

Място за диск и тагче с още няколко снимчици.
Тагче, място за надписване и интересно закопчаване с брадс.
Тук имаме допълнителна страничка която се отваря на ляво.


Отново диск с лудориите на  моите красавици, и тагче -което се отваря като книжка.

Ето и първият ми опит за водопад.Мога само да посъветвам да не го правите като мен от перлен картон, защото е тъничък и не може да се връща нагоре много добре-огъва се.


Голям таг с снимка и ефектни маргаритки с мъниста и глос акцент.

Малко от любимите и пеперуди.
Следват две забавни странички с пачуърк.Да си призная до скоро и аз незнаех какво точно представлява пачуъркът .Блгодарение на Соня и предизвикателството и при Фуриите се убедих, че това е един много забавен и полезен начин да се намери място на всички малки изрезки от вашите проекти.Направих ето тази картичка.Досетихте ли се кой е нейн собственик-ами да .......................вече краси стаята на дъщеря ми.Затова направихме подобна страничка и в албума.

Хвърчилото се издърпва за да се покажат още няколко снимчици.От долната му сртана поставихме кламерче което да ги захваща. 


Надявам се и за напред да им предстоят само щастливи и приятни мигове заедно.
С този албум искам да поздравя Ем и да участвам в нейното парти
послучай рожденният и ден, както и в първото предизвикателство на Двете Елши-"Приятелство" 3 коментара:

 1. Разкошен албум се сътворили, мила! Всичко е толкова интересно и съм сигурна, че рожденичката ще се зарадва страшно много!

  Радвам се, че успя да се включиш в предизвикателствата!
  Гуш
  Ем

  ОтговорИзтриване
 2. Браво Диди, страхотен албум! Весел, пъстър, забавен и направен с много любов! Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 3. Прекрасен албум, остави ме без дъх. Много, ама много ми хареса. Ще те следя с интерес, Диди!

  ОтговорИзтриване