КАРТИЧКИ

18 септември 2016 г.

Бебешки албум или "Покажи ми нещо любимо"311 то предизвикателство

Здравейте! С Роси Катрева ви каним да се включите в 311 тото предизвикателство при Фуриите- "Покажи ми нещо любимо". Днешното вдъхновение от моя страна е едно бебешко албумче ,което направих за една малка едногодишна красавица.За пръв път правя такъв албум, и работих по него почти месец. Признавам, че изгледах доста клипчета и блогове на крафтърки които харесвам.Взаимствала съм от всяка по нещичко. Трябваше да съчетая три вида различни блокчета,и да побера поне 100 броя снимки.Питате се как ще ги побера и дали ще успея? Ами.... успях! Вижте и вие първо в снимки, а след това и тук.Ще се радвам да оставите коментарче или пръстче нагоре.Благодаря! Използвах готово тяло от магазинчето на Руми хартиите на АMG VISION- и А Little PrincessCollection и Letlle Giraffe Collection.Блокче на Craft and You-New Baby Born.
Искам да изкажа и специални благодарности на Дани Ангелова и Деси Павлова ,които допринесоха много за осъществяването на албума.
Първи месец-

На всяка страничка съм сложила по едно сладко жирафче от бирен картон, което да подсказва месеците на бебчо.
Втори месец-


  


Трети месец-

   
Четвърти месец-
      Пети месец-
 
Шести месец-
 
Седми месец-
Осми месец-

       

 Девети месец-

 
Десети месец-
 
Единадесети месец-
 

 


 

Доста дълга публикация стана, но исках да покажа всяка една страничка.Вложих толкова много любов и старание.
Първа годинка- 

И една от любимите ми странички с малки снимчици- от първият месец, до годинката на сладуранката.
Това е момичета.Надявам се ,че ви е харесал.Тук  може да видите  клипчето ,което не е от най сполучливите но... като за първо бива.
Желая ви приятно гледане!
Не забравяйте да ни покажете  любимите си  проекти до 23,59ч на 29 септември 2016г., четвъртък. Ще ви очаквам и лично при мен на купон послучай четвъртият рожден ден на блогчето ми.

3 коментара:

  1. Диди, личи си трудът, любовта и желанието, с които е правено албумчето! Сигурна съм, че си е заслужавало и получателите ще го оценят :) Продължавай все така!

    ОтговорИзтриване
  2. Поздравления, много сладко албумче,личи вложена любов!!!

    ОтговорИзтриване