КАРТИЧКИ

26 януари 2017 г.

3 в1

Здравейте!
Чесно казано незная от къде да започна,но като за начало, ви представям пректа над който работих вчера и днес.За пръв път правя скрапбукстраничка и определено няма да е последна.Толкова отдавна все се каня, и ето  най- накрая успях да осъществя мечтата си.Почна сееееееееееее.....!Нямам търпение да няправя и още и още.....толкова е зарибяващо и интересно.
Та повода за нея е предизвикателството при Фуриите-моят домашен любимец,реален или мечтан.Задава го Руми Борисова  от Хоби свят.Реших да ви покажа моето сладурче-Айрън което още няма годинка, но е много послушен и мил.Внесе толкова  много любов,щастие и усмивки в скучното ми ежедневие.Ако и вие си имате или мечтаете за някакво домашно животинче, може да споделите с нас, или да ни го покажете.
Другият повод по който се роди тази страничка бе предизвикателството на една страхотна дама -Бо от Крафт Нещица при Картишоците.Там момичетата са се постарали и са направили страхотни проекти ,които ме вдъхновиха да покажа и аз моята зима в цвят.Обичам всякакви цветове и комбинации ,затова и страничката ми е толкова пъстра и .....отрупана (типично за моят стил май) колкото повече толкова по добре хи хи....
Така от  мечта ,вдъхновение и предизвикателствосе получи ето това 3в1
Дали съм успяла,ще кажете вие.
.



Лека и спокойна вечер от мен!

6 коментара:

  1. Диди, чудесно ти е страничката. Ще чакаме следващите :) А Айрън е голям сладур. Да сте много щастливи заедно

    ОтговорИзтриване
  2. Диди, чудесно ти е страничката. Ще чакаме следващите :) А Айрън е голям сладур. Да сте много щастливи заедно

    ОтговорИзтриване
  3. Невероятна е ,Диди!Според моето скромно мнение е толкова майсторски изпипана ,че изобщо не личи че е първи опит :)!Колко зашеметяващ ще е втория ?А този малък сладурчо ме върна назад във времето когато нашият черен лабрадор ,вече на 6 и половина години, беше такъв пухчо (лабрадорче е ,нали ?)Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  4. Диди, много се радвам, че годината ти започва с нов тип проект, какъвто е скрапбук страничката ти. Дано новата година да е само начало на нови и все хубави неща, които да ти се случват! А страничката ти е чудесна, изпълнена с толкова много прекрасни детайли! Благодаря, че я показа при картишок!
    Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  5. Wonderful creation! I love design and colours!
    Thanks for playing at Card Mania Challenge.
    Ileanaxx

    ОтговорИзтриване
  6. Много хубава страничка, Диди, за първи опит е многи добра, браво! Харесват ми цветовете, комбинацията от техники и наслагването на елементи. Прекрасни моменти заедно през 2017 желая на теб и твоя сладък домашен любимец.Благодаря, че я показа при нас в Картишок. :)

    ОтговорИзтриване