КАРТИЧКИ

26 октомври 2012 г.

Благодарности

Честит Имен ден на всички именници! Бъдете живи и здрави и носете своето име с гордост!
Днес имен ден празнувам и аз. Точно днес на този светъл празник,няколко талантливи момичета успяха да направят денят ми още по-светъл,празничен и щастлив. Получих така дългоочакваните картички за моите момичета и съм безкрайно щастлива и благодарна на: Kalysto , Irina Kirqkova , Kakichka , Co , Villi , Toni и Мила .




 Това е моят поздрав за всички именници и за всички,които твориха с обич за мен!
Всеки един от нас е запознат със стойността на добрият тон и маниерите и нуждата от тях в ежедневието.Мисля,че думите на благодарност имат магически свойства - с тяхна помощ доставяме радост на хората.изразяваме мнение и разменяме положителни емоции - нещо без което животът ни би бил скучен и мрачен. Една единствена дума ''благодаря'' носи в себе си едно душевно спокойствие и топлина ,особено ако е изречена искрено и от сърце. За това и аз мога да кажа едно огромно ''БЛАГОДАРЯ''!

Именно днес реших да ви покажа една картичка,която вчера измайсторих с много любов и старание за един прекрасен и уважаван от мен човек. Вие също го познавате и надявам се ще се съгласите с мен,че именно тя Kalysto   заслужава признателността и уважението на много картичкофеи.
Мила Кали,запази добротата в себе си,топлата усмивка и лъчезарното излъчване. Нека всеки твой ден е облян със слънчеви лъчи,винаги да имаш възможност за избор при всяка една твоя житейска стъпка и винаги да вземаш правилното решение.
Ето това е картичката,която още понеделник ще отпътува към теб. Надявам се да ти хареса защото я направихме за теб с много любов и старание.



Лично дъщеря ми очерта и изряза шаблончето на пеперудката,доокраси я с напукващият си лак за нокти и добави скелет на изсъхнало листенце за красота. Идеята за птиченцата също е нейна. Мислим да я включим и в следните предизвикателства:
http://2elshi.blogspot.com/2012/10/blog-post.html
http://zabavlqtelstvo.blogspot.com/2012/10/e.html ,където моето всъхновение си ти!
http://cupcakecraftroom.blogspot.com/2012/09/october-challenge-anything-goes-in.html
http://stampedblessings.com/2012/10/amusing-challenges-fall-colors/

''Това,което прави живота интересен е възможността да осъществиш мечтата си.Щастието не трябва да е цел,а начин на живот!'' - Паулу Коелю

Благодаря,че осъществихте моята мечта! :)

6 коментара:

  1. Честит имен ден, Диди! Желая ти здраве! То е достатъчно да постигнеш всичко останало. Бъди щастлива, радвай се на всяка красива минута и постигай всичко с лекота!
    Картичката, която си направила за Кали е много, ама много красива и съм сигурна, че ще й се зарадва, подобаващо!

    ОтговорИзтриване
  2. ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН,Диди!!!:))) Да си жива и здрава ,името ти все така да те украсява,да ти носи само щастие,късмет,усмивки и верни приятели:))) Пожелавам ти прекрасен празник днес!!!Много ти благодаря за обаждането ,което много ми повдигна духа и настроението:))) Благодаря ти и за прекрасния избор на музика и вдъхновение,както и за мъдрите крилати мисли:))) А картичката ти за Кали е просто вълшебна -сигурна съм ,че много ще я трогне:))) Прекрасен празник днес от мен и нека твоите желания бъдат мои пожелания:)))

    ОтговорИзтриване
  3. Честит имен ден, Диди! Нека винаги се носиш на крилата на щастието! Радвай околните все така и нека усмивката не слиза от лицето ти!

    ОтговорИзтриване
  4. Диди, честит имен ден! Желая ти МНОГО ЗДРАВЕ, усмивки и радост от твоите слънчица и Вдъхновението да е винаги с теб!
    (Съжалявам,че закъснях с поздравлението,но мъничък е болен и вчера не съм стигала до компютъра)
    А сега и аз да благодаря за прекрасните думи и много елегантната и изискана картичка!Ще чакам с нетърпения да я получа! А нали знаеш ,че леко ти заиждам, че си имаш талантлива помошничка и мамина приятелка! Поздрави и ще ти пиша колко много съм я харесала на живо!

    ОтговорИзтриване
  5. Your layered flowers are beautiful and I love the pop of yellow on your card. Very lovely! Thanks for joining my Amusing Challenges this week celebrating fall colors!

    ОтговорИзтриване
  6. Честит имен ден и от мен! Пожелавам ти да си винаги усмихната и винаги да си сред хората, който обичаш!

    Великолепна картичка! Нежна, стилна и заредена с много положителни емоции!

    Благодаря ти, че се включи в предизвикателството на Двете елши!

    ОтговорИзтриване