КАРТИЧКИ

15 октомври 2012 г.

Скрапбукстраничка за Ева


Направих тази скрепбукстраничка специално за Ева(дъщеричката на Kakichka)послучай първият и Рожден Ден.Първоначалната ми идея бе за картичка,но понеже все не ми стига времето,неможах да я осъществя навреме.Затова реших да бъде страничка,в която да запази спомена от този светъл ден,заедно с едно малко и скромно подаръче но от сърце(кутийката в дясно)
                             

Точно под мястото за снимка(очаквам с нетърпение да видя малката красавица на нея)поставих плик,за да може да се поберът снимки ,етикетчета ,та  дори опаковки от шоколади и бинбони, споменчета от Рожденият и Ден.

Така тази страничка отива при: Забавлятелство Дванадесето на Мър-Мяу http://zabavlqtelstvo.blogspot.com Искрата на Вдъхновението                                     
 както и при Card Mania  http://cardmaniachallenges.blogspot.co 
ЧеститРожден Ден 
А това е моето малко и сладко вдъхновение.

4 коментара:

 1. Страничката е страхотна! Видях я и на живо, униклна е! Браво!

  ОтговорИзтриване
 2. И идеята е хубава, и страничката си спретнала прекрасна! Много ми хареса и изписването на името, много е сладко. Благоаря ти, че се включи в предизвикателството на Card Mania Challenges! Късмет и се надявам отново да те видим при нас.

  ОтговорИзтриване
 3. BEAUTIFUL card very well made full of colour perfect for birthdays ..Thank you for playing along at Card Mania Challenges!

  ОтговорИзтриване
 4. Леле, колко хубава е станала! Сигурна съм, че Кати и Ева са били на седмото небе!!! Благодаря ти, че я показа и на нас в предизвикателството на Card mania :-)

  ОтговорИзтриване